Verrassende barbecue

Voor de barbecue formule inspireren we ons op de Arabische en Mediterrane keuken. We hechten veel belang aan verse en verrassende bereidingen. Alle gerechten zij royaal qua porties en mooi afgewerkt. Graag horen we jouw ideeën of wensen en werken we een nieuw voorstel op maat uit.

Deze formules kunnen besteld worden vanaf minimum 15 personen en maximum 40 personen. Deze prijzen zijn de tarieven voor afhaling. BTW van 6% is inbegrepen.

Grieks & Libanees buffet: €26.00 per persoon

Een heerlijk buffet met geurige couscous, Griekse pastasalade, fattoush salade, gemarineerde Griekse boterbonen. Salade van bloemkool met krokante kikkererwten, munt en koriander. Wortelsalade met sesam en platte peterselie, aubergine dip, look sausje met munt, vers plat brood.
Voor op de barbecue: pittig gekruide kip kebabs en lamsköfte.

Oosters buffet: €26.00 per persoon

Een verrassend buffet met een salade van gewokte groenten, gebakken wilde rijst, kruidige kroepoek en seroendeng (kokos-pinda crumble). Salade met zeewier, wortel en courgette in een oosterse dressing. Noedel salade met komkommer, peultjes, pinda, gember, look en chilli in een lichte dressing. Voor op de barbecue: zalmspies in krokante sesamkorst (of scampi), gelakte kippenspies. Vergezeld van een geurig currysausje.

Italiaans buffet: €26.00 per persoon

Een zuiders buffet met gegrilde groenten (paprika, courgette, venkel), kleurrijke tomatensalade, salade van gegrilde perzik of vijg(volgens seizoen), mozzarella en rucola. Gebakken warme aardappeltjes met rozemarijn of een koude aardappelsalade met gerookte hamsnippers en bieslook in een lichte dressing. Pastasalade met gegrilde courgette en champignon. Verse pesto, ciabatta en olijfolie. Voor op de barbecue: Gemarineerde steak en kip met truffelzout uit Piemonte vergezeld van een zuiders tomatensausje.

  • Zalmmetkorstje
  • Buffet