Kwaliteit

Lekker Ann'ders kiest voor een gezonde levensstijl waarbij gevarieerde en dagverse gerechten een belangrijke rol gaan spelen.

Tijdens de weekdagen maakt Ann samen met haar team een dagvers aanbod klaar. We voorzien royale porties van minstens 500 gr per persoon en laten ons graag inspireren door het seizoen met een knipoog naar de wereldkeuken.

We proberen zoveel als mogelijk te werken met biologische groenten, lokale en seizoensgebonden producten. Na productie worden het gerecht afgekoeld en verpakt in een een innovatieve duurzame verpakking. Bovendien verlengen we de houdbaarheid door de gerechten vacuüm te verpakken. Op die manier willen we graag onnodige voedselverspilling voorkomen.

De houdbaarheid kan gegarandeerd worden als het gerecht op 4°c bewaard wordt. Indien het product te lang warm (buiten de koelkast) bewaard wordt, kan dit tot bolvorming van de verpakking leiden. De uiterste verbruiksdatum die is aangeduid op de verpakking moet worden gerespecteerd.

Intro-beeld

Gezond, gevarieerd en (h)eerlijk

We kiezen voor een gevarieerd en gezond aanbod. Voor de samenstelling baseren we ons op de voedingsdriehoek en laten ons ook graag inspireren door de wereldkeuken.

Aanbod van de week
Buffet-portebellos

Op het ritme van het seizoen

De winter, lente, zomer en herfst dienen als leidraad om te experimenteren met kruiden, groenten en noten.

Aanbod van de week
Home

Ecologisch, duurzaam en lokaal

Onze gerechten worden verpakt in een innovatieve duurzame verpakking en werken bij voorkeur met biologische groenten en lokale producten

Het sorteren van de verpakking