Bestellen en Leveren

Op weekdagen levering volgens bedelingsronde

De bestelling wordt geplaatst via onze website www.lekkerannders.be.

Op weekdagen worden online bestellingen die voor 9u30 ’s morgens worden doorgegeven ’s middags tussen 11u30 en 12u uitgeleverd op de gekozen leverplaats indien deze op onze gebruikelijke leveringsronde ligt. In schoolvakanties gelden er afwijkende leveringsmomenten. De info hieromtrent wordt minstens een week vooraf aan de klant gecommuniceerd via de website.

Voor andere online bestellingen buiten de bedelingsronde wordt er regeling afgesproken tussen de klant en Lekker Ann'ders.

Enkel na ontvangst van een bevestigingsmail is de verkoop afgesloten. Wanneer er door technologische reden geen bevestigingsmail werd ontvangen binnen het uur, gelieve contact op te nemen. Het niet ontvangen van een bevestiging geldt niet als reden om de verkoop te verbreken.
Het is de verantwoordelijkheid van de klant om alle informatie m.b.t. de bestelling en levering na te kijken op correctheid.

Als we niet in staat zijn om uw levering uit te voeren of als de levering door overmacht (weer, staking, motorpech, verkeersproblemen, in gebreke blijven van leveranciers) dan zijn wij niet aansprakelijk voor het eventuele verlies of ongemak.
Wijziging van leveringsadres moet doorgegeven worden binnen de besteltermijn.