Over Ann

Ik ben Ann Vandenbroucke en mijn passie is koken. Originele, lekkere gerechten maken, dat is waar ik van hou. Mijn keuken is geïnspireerd door lekkers uit de wereld. Eerlijke, gezonde en vooral lekkere maaltijden voor alle gelegenheden.

Als fervente hobbykok, droomde Ann al een hele tijd van een eigen kleine cateringzaak. Met veel aanmoediging van familie en vrienden besliste ze om haar droom waar te maken en startte in 2011 de opleiding "traiteur-restauranthouder” bij Syntra. Tijdens deze opleiding verloor Ann haar hart aan verse en gezonde voeding. Sindsdien doet ze niets liever dan experimenteren met kruiden, groenten en noten. Als ze niet in de kookpotten roert, verstopt ze haar speurneus in de nieuwste kookboeken of gaat ze zelf genieten in een fijn eethuisje.

Koken is voor Ann veel meer dan een optelsom van ingrediënten en haar keuken is ook geïnspireerd door al het lekkers uit de wereld.

Ze deelt ook graag haar kookgeheimen met haar kinderen, team, vrienden en familie die het testpanel vormen van de originele gerechten. Koken is voor Ann veel meer dan een optelsom van ingrediënten en haar keuken is ook geïnspireerd door al het lekkers uit de wereld. De passie waarmee Ann kookt proef je in haar gerecht.

  • LA044
  • Bio groentenschotel met Boerenkool en pompoen
  • Salade geitenkaas met tempeh
  • LA009

Tijdens de weekdagen maakt ze samen met haar team een dagvers aanbod klaar. Deze gerechten kan je afhalen bij diverse verkooppunten. Lekker Ann'ders trekt de kaart van duurzaamheid. Door onze gerechten te verpakken in innovatieve duurzame verpakking (vormkarton voor 95% biologisch afbreekbaar).

We voorzien royale porties van minstens 500g per persoon en laten ons graag inspireren door het seizoen met een knipoog naar de wereldkeuken.

We werken uitsluitend met biologische groenten, seizoensgebonden producten en hoofdzakelijk lokale handelaren. Na productie wordt het gerecht afgekoeld en verpakt in een een innovatieve duurzame verpakking. Bovendien verlengen we de houdbaarheid door de gerechten vacuüm te verpakken. Op die manier willen we graag onnodige voedselverspilling voorkomen.

De houdbaarheid kan gegarandeerd worden als het gerecht op 4°c bewaard wordt. Indien het product te lang warm (buiten de koelkast) bewaard wordt, kan dit tot bolvorming van de verpakking leiden. De uiterste verbruiksdatum die is aangeduid op de verpakking moet worden gerespecteerd.

Intro-beeld

Gezond, gevarieerd en (h)eerlijk

We kiezen voor een gevarieerd en gezond aanbod. Voor de samenstelling baseren we ons op de voedingsdriehoek en laten ons ook graag inspireren door de wereldkeuken.

Aanbod van de week
Buffet-portebellos

Op het ritme van het seizoen

De winter, lente, zomer en herfst dienen als leidraad om te experimenteren met kruiden, groenten en noten.

Aanbod van de week
Verpakkingecologisch

Ecologisch, duurzaam en lokaal

Onze gerechten worden verpakt in een innovatieve duurzame verpakking en werken bij voorkeur met biologische groenten en lokale producten

Het sorteren van de verpakking