Aanbod

Tijdens de weekdagen maakt ANN samen met haar team een dagvers aanbod klaar. Alle maaltijden worden ambachtelijk bereid en zijn volledig biologisch. Deze gerechten kan je verkrijgen bij diverse verkooppunten. Lekker Ann'ders trekt de kaart van de duurzaamheid door de gerechten te verpakken in een innovatieve duurzame verpakking (vormkarton voor 95% biologisch afbreekbaar). Bovendien zijn alle maaltijden 12 dagen na productie houdbaar doordat ze vacuüm verpakt zijn . Dit is enerzijds zeer handig en anderzijds voorkomen we op die manier graag onnodige voedselverspilling.

We voorzien royale porties van minstens 500 gr per persoon en laten ons graag inspireren door het seizoen met een knipoog naar de wereldkeuken.

De houdbaarheid kan gegarandeerd worden als het gerecht op 4°c bewaard wordt. Indien het product te lang warm (buiten de koelkast) bewaard wordt, kan dit tot bolvorming van de verpakking leiden. De uiterste verbruiksdatum die is aangeduid op de verpakking moet worden gerespecteerd.

Thaise curry

We trekken de kaart van duurzaamheid en verpakken het gerecht in een innovatieve duurzame verpakking (vormkarton voor 95% biologisch afbreekbaar) die geschikt is voor diepvries, koelkast, magnetron en oven. Al onze gerechten worden ook vacuüm verpakt met een professioneel vacuümapparaat. Eén de grote voordelen is de langere houdbaarheid. Bacteriën worden tot stilstand gebracht door de zuurstof weg te trekken. Enkel een voedingsgas wordt toegevoegd, zo worden de smaken beter behouden.

Intro-beeld

Gezond, gevarieerd en (h)eerlijk

We kiezen voor een gevarieerd en gezond aanbod. Voor de samenstelling baseren we ons op de voedingsdriehoek en laten ons ook graag inspireren door de wereldkeuken.

Aanbod van de week
Buffet-portebellos

Op het ritme van het seizoen

De winter, lente, zomer en herfst dienen als leidraad om te experimenteren met kruiden, groenten en noten.

Aanbod van de week
Verpakkingecologisch

Ecologisch, duurzaam en lokaal

Onze gerechten worden verpakt in een innovatieve duurzame verpakking en werken bij voorkeur met biologische groenten en lokale producten

Het sorteren van de verpakking